طرز تهیه ته چین مرغ

  • طرز تهیه ته چین مرغ

    http://www.pezeshk.us/?p=92299

    طرز تهیه ته چین مرغ” به صورت کامل و طرز آبکش کردن برنج – طرز
    پختن مرغ ته چین و بهترین روش جدا کردن ته چین از ظرف را بخوانید.

    طرز تهیه ته چین مرغ جزو ته دیگ و ته چین میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۰ دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰ دقیقه میباشد .
    طرز تهیه ته چین مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید
    .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب
    میباشد
    مواد لازم ته چین مرغ
    مرغ کامل پاک کرده ۱ و نیم کیلو یا سینه مرغ ۱ کیلو
    پیاز متوسط ۱ عدد
    برنج ۱ کیلو
    ماست کیسه ای ترش ۸۵۰ گرم
    زرده تخم مرغ ۶ تا ۷ عدد
    زعفران سائیده ۱ ق چ
    کره ۱۰۰ گرم
    روغن مایع ۱/۲ پیمانه
    زرشک ۱۰۰گرم
    شکر ۲ ق سوپخوری
    نمک به میزان لازم
    خلال پسته به میزان لازم
    شیوه پخت ته چین مرغطرز تهیه ته چین مرغ

    طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه

    برای شروع کار ابتدا مرغ را با کمی آب ، نمک و پیاز میپزیم تا
    کاملا مغز پخت و خوش نمک شود و ۱/۴ پیمانه آب مرغ باقی بماند .

    آب مرغ را صاف کنید و مرغ پخته شده را بعد از اینکه سرد شد به تکه
    های یک اندازه برش میزنیم . برنج را هم که از قبل شسته و خیس
    کردیم آبکش میکنیم و در حین پخت آن را زنده تر یا به اصطلاح دون
    برمیداریم .بعد از آماده سازی این مراحل در یک ظرف مناسب و بزرگ
    با توجه به اینکه برنج در آن ریخته میشود و نباید به برنج به خاطر
    گنجایش ظرف فشار بیاید انتخاب می کنیم و ماست را با زرده تخم مرغ
    ، روغن مایع ، زعفران ، آب مرغ صاف شده و نیمی از کره را با کمی
    نمک مخلوط میکنیم و هم میزنیم سپس برنج را به مخلوط اضافه میکنیم
    البته برنج را کم کم اضافه کنید تا یکدست شود و مواد سفت نشود .

    یک ربع قبل از قرار دادن ته چین فر را با حرارت ۱۸۰ در جه سانتی
    گراد روشن کنید .

    نیمی از مواد ته چین را داخل قالبی که کاملا چرب شده میریزیم و با
    پشت قاشق برنج ها را تخت میکنیم و بعد مرغ ها را روی برنج میچینیم
    و اگر کمی مرغ ها را با فاصله بچینیم از بیرون قالب دیده نمیشود و
    زیباتر نشان داده خواهد شد . مابقی مواد برنج را روی تکه های مرغ
    ها ریخته و با پشت قاشق آن را منسجم میکنیم تا شکل بگیرد و در آخر
    مابقی کره آب شده را روی برنج میریزیم و روی قالب را فویل میکشیم
    و در طبقه وسط فر به مدت ۱ ساعت و نیم تا ۲ ساعت ، بستگی به حرارت
    فر دارد.قرار میدهیم .

    بهترین حالت پخت این غذا این است که در قالب های پیرکس پخته شود
    تا اینکه دورو اطراف برنج پخته شد بتوانید در داخل فر ببینید.بعد
    از اینکه ته چین پخت منتظر شوید ۱ الی ۲ دقیقه از حرارت بیفتد و
    بعد آن را برگردانید.

    زرشک راهم میشویم و در آبکش قرار میدهیم تا آب آن گرفته شود و با
    کمی روغن مایع و شکر تفت میدهیم و به همراه خلال پسته روی ته چین
    را تزیین میکنیم.

براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد.

download (1)

 


دانلود رایگان مقاله10 برنج ,تهیه ,میکنیم ,مواد ,اینکه ,قالب ,قرار میدهیم ,روغن مایع ,مواد اولیه ,آماده سازی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Samsung-Esfahan کال وکیل قطره ام دریام عارف تهمتن شهر جدید گلبهار (شهرستان گلبهار) راستین قم درس استخدام در شهریار ملارد شهر قدس صفادشت مارلیک اندیشه وبسایت تخفیف گروهی آفکادو